//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Karin Hallas Murula. 101 Eesti arhitektuuriteost. Varrak, 2012

99f58-101eestiarhitektuuriteostEesti arhitektuur ei koosne juhuslikest üksikobjektidest, vaid on tervik. Käesolevas raamatus on hooneid tutvustatud erineval moel. Mõnede ehitiste puhul on välja toodud arhitektuurne kõnekus, teistel emotsioon, mille hoone on omandanud ajaga. On ehitisi, mille puhul on oluline hoopis ehitamise lugu, tuntud arhitekt või omanik.

Raamat on kergesti loetav ja mõeldud laiale lugejaskonnale, kuid siiski faktirohke ning läbitunnetatud struktuuriga. Teos ei võimalda uurimuslikke tõestusi ega teaduslikku viitamist, kuid sisaldab uudseid fakte ja esmakordselt avaldatut.

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com