//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

100 sammu läbi 20. sajandi Eesti arhitektuuri: näitus: Eesti Arhitektuurimuuseum 26.06-22.09.2013. Eesti Arhitektuurimuuseum, 2013

ba505-100sammu20. sajandi arhitektuuripärand on mahukas ja mitmekihiline. Raamatus esitatud 100 märksõna valis välja projekti „Eesti XX sajandi väärtusliku arhitektuuri kaardistamine ja analüüs“ ekspertkomisjon, kes kolme aasta jooksul maakondlikes töödes kogutut analüüsis. Märksõnade hulgas on stiilid, hoonetüübid, ehitusmaterjalid, konkreetsed hooned, asulatüübid jne. 100 sammu tähistavad 100 märksõna, mis enim iseloomustavad Eesti arhitektuuri perioodil 1870-1992.

Raamatust leiab materjali teemadel: aedlinn, asunikumaja, eestiaegne maakoolimaja, funktsionalism, haigla, hruštšovka, individuaalelamu, karniisiarhitektuur, kino, kuurort, Lenderi maja, linnasaun, militaararhitektuur, mõis, paefunktsionalism, paneelelamu, puitfunktsionalism, raudbetoon, ridaelamu, Sachariase kortermaja, stalinistlik kortermaja, suvilakooperatiiv, Tallinna laululava, teater, uusasundus jpm. Raamat on illustreeritud fotodega eri ajastutest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com