//
Loed praegu...
Reaalained / Sciences

Ants Aasma, Aleksander Levin. Matemaatilised meetodid majanduses. Argo, 2013

e9ee4-matemaatilisedmeetodidmajandusesKuna tänapäeva majandusteoorias rakendatakse järjest enam matemaatilisi meetodeid, on vajalik, et majanduserialade spetsialistid oleksid kursis põhiliste matemaatiliste meetoditega. Eelnimetatule see raamat tuginebki.

Raamat käsitleb peamiselt mikro-, aga ka makroökonoomika matemaatilisi rakendusi. Ülevaate saab maatriksarvutuse, lineaarplaneerimise, ühe ja mitme muutuja funktsioonide diferentsiaalarvutuse, integraalarvutuse ja diferentsiaalvõrrandite rakendamisest majanduses. Teos on suunatud kõrgkoolide majanduserialade üliõpilastele (sobilik nii bakalaureuse- kui ka magistri- ja doktorikraadi taotlejatele), samuti ka kõikidele teistele, kes on huvitatud matemaatika kasutamisvõimalustest majandusprobleemide lahendamisel.

Autorid Ants Aasma ja Aleksander Levin on Tallinna Tehnikaülikooli õppejõud.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com