//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

John Pile, Judith Gura. A history of interior design. Laurence King Publishing, 2013

history of interior designRuumikujundus hõlmab endas erinevaid valdkondi, nagu ehitus, arhitektuur, mööbel, kaunistused, tehnoloogia ja tootedisain. Käesolev raamat seob need teemad paeluvaks looks, mis sisaldab koopaelamuid, gooti arhitektuuri, renessansi-aegseid paleesid ja kaasaegsete pilvelõhkujate interjööre. Täielikult uuendatud raamatu neljas väljaanne sisaldab ligikaudu 6000 aastat sisekujunduse ajalugu.

Teos annab ülevaate järgmistest teemadest: varaste tsivilisatsioonide ajalugu, klassikalised tsivilisatsioonid nagu Kreeka ja Rooma, varakristlik, Bütsantsi ja Romaani kultuur, Islami ja Aasia traditsioonid, hiline keskaeg, renessanss Itaalias, barokk ja rokokoo Itaalias ja Põhja-Euroopas, renessanss, barokk ja rokokoo Prantsusmaal ja Hispaanias, renessanss Madalmaades ja Inglismaal, koloniaalne ja föderaalne Ameerika, eklektika, modenism, hiline 20. sajand, disain uuel ajal.

Raamatus on rikkalikult pildimaterjali.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com