//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

John Pile, Judith Gura. A history of interior design. Laurence King Publishing, 2013

history of interior designRuumikujundus hõlmab endas erinevaid valdkondi, nagu ehitus, arhitektuur, mööbel, kaunistused, tehnoloogia ja tootedisain. Käesolev raamat seob need teemad paeluvaks looks, mis sisaldab koopaelamuid, gooti arhitektuuri, renessansi-aegseid paleesid ja kaasaegsete pilvelõhkujate interjööre. Täielikult uuendatud raamatu neljas väljaanne sisaldab ligikaudu 6000 aastat sisekujunduse ajalugu.

Teos annab ülevaate järgmistest teemadest: varaste tsivilisatsioonide ajalugu, klassikalised tsivilisatsioonid nagu Kreeka ja Rooma, varakristlik, Bütsantsi ja Romaani kultuur, Islami ja Aasia traditsioonid, hiline keskaeg, renessanss Itaalias, barokk ja rokokoo Itaalias ja Põhja-Euroopas, renessanss, barokk ja rokokoo Prantsusmaal ja Hispaanias, renessanss Madalmaades ja Inglismaal, koloniaalne ja föderaalne Ameerika, eklektika, modenism, hiline 20. sajand, disain uuel ajal.

Raamatus on rikkalikult pildimaterjali.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com