//
Loed praegu...
Liiklusvahendid ja transport / Vehicles and transport

John Manners-Bell. Supply chain risk: understanding emerging threats to global supply chains. Kogan Page, 2014

supply chain riskOhud tarneahelatele on saanud viimastel aastatel suuremat tähelepanu tänu tsunamile Jaapanis, üleujutustele Tais, kaubalennukitest leitud pommidele ning vulkaanilise tuha pilvedele Euroopas. Rahvusvahelisi tarneahelaid mõjutavad nii looduskatastroofid kui ka kasvav terrorismioht. Seetõttu on oluline osata riski hinnata ja analüüsida ning sellest lähtuvalt tarneahelat edukamalt juhtida.

Käesolevas raamatus käsitletakse keskkonnast tulenevaid, geopoliitilisi, majanduslikke ja tehnoloogilisi ohte tarneahelatele. Toodud juhtumiuuringud tutvustavad konkreetset ettevõtet ja tarneahelat, toimunud katastroofi, tagajärgi ja muutusi tarneahela juhtimises. Vaatluse all on nt orkaan Katrina USAs, Eyjafjallajökulli vulkaanipurse Islandil, tulekahju Bangladeshi tehases ja Inteli riskimaandamise strateegiad.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com