//
Loed praegu...
Liiklusvahendid ja transport / Vehicles and transport

John Manners-Bell. Supply chain risk: understanding emerging threats to global supply chains. Kogan Page, 2014

supply chain riskOhud tarneahelatele on saanud viimastel aastatel suuremat tähelepanu tänu tsunamile Jaapanis, üleujutustele Tais, kaubalennukitest leitud pommidele ning vulkaanilise tuha pilvedele Euroopas. Rahvusvahelisi tarneahelaid mõjutavad nii looduskatastroofid kui ka kasvav terrorismioht. Seetõttu on oluline osata riski hinnata ja analüüsida ning sellest lähtuvalt tarneahelat edukamalt juhtida.

Käesolevas raamatus käsitletakse keskkonnast tulenevaid, geopoliitilisi, majanduslikke ja tehnoloogilisi ohte tarneahelatele. Toodud juhtumiuuringud tutvustavad konkreetset ettevõtet ja tarneahelat, toimunud katastroofi, tagajärgi ja muutusi tarneahela juhtimises. Vaatluse all on nt orkaan Katrina USAs, Eyjafjallajökulli vulkaanipurse Islandil, tulekahju Bangladeshi tehases ja Inteli riskimaandamise strateegiad.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com