//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Ian Ritchie. Being: an Architect. Royal Academy of Arts, 2013

being an architect„Being: an architect“ sisaldab Ian Ritchie memuaare ja valitud kirjatöid. Ian Ritchie näol on tegemist suurepärase arhitekti ja uuendajaga, kelle loomingus hägustuvad arhitektuuri ja inseneriteaduse piirid, et luua tõeliselt inspireerivaid projekte. Peale Ritchie enda kirjutiste on raamatus ka arhitektuuriteoreetiku Roger Connah’ kommentaarid.

Kaheköiteline teos annab ülevaate Ritchie loodud ehitistest, uuendustest, avaldatud väljaannetest, näitustest ning auhindadest. Tema loomingu hulgas on sildu, staadione, teatreid, koolimaju, kohtuhooneid, kunstigaleriisid nii Suurbritannias, Prantsusmaal, USAs, Saksamaal, Soomes, Dubais kui ka Itaalias. Ian Ritchie on loonud maailma esimese täielikult klaasist ehitatud silla ja kujundanud Champs-Elysee tänava valgustuse Pariisis, samuti on ta autoriks Briti Muuseumile ja Trafalgari väljakule Londonis.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com