//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Ian Ritchie. Being: an Architect. Royal Academy of Arts, 2013

being an architect„Being: an architect“ sisaldab Ian Ritchie memuaare ja valitud kirjatöid. Ian Ritchie näol on tegemist suurepärase arhitekti ja uuendajaga, kelle loomingus hägustuvad arhitektuuri ja inseneriteaduse piirid, et luua tõeliselt inspireerivaid projekte. Peale Ritchie enda kirjutiste on raamatus ka arhitektuuriteoreetiku Roger Connah’ kommentaarid.

Kaheköiteline teos annab ülevaate Ritchie loodud ehitistest, uuendustest, avaldatud väljaannetest, näitustest ning auhindadest. Tema loomingu hulgas on sildu, staadione, teatreid, koolimaju, kohtuhooneid, kunstigaleriisid nii Suurbritannias, Prantsusmaal, USAs, Saksamaal, Soomes, Dubais kui ka Itaalias. Ian Ritchie on loonud maailma esimese täielikult klaasist ehitatud silla ja kujundanud Champs-Elysee tänava valgustuse Pariisis, samuti on ta autoriks Briti Muuseumile ja Trafalgari väljakule Londonis.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com