//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Jennifer Prendergast. Sewing techniques: an introduction to construction skills within the design process. Bloomsbury Publishing, 2014

sewing techniquesÕmblustehnikad on rõivaste disainiprotsessis äärmiselt olulised. Just erinevate õmblustehnikate abil on võimalik muuta kahemõõtmelised disainid kolmemõõtmelisteks. Käesolevas raamatus käsitletakse kõike, mida on vaja teada rõiva loomiseks: alates kangatüüpidest kuni õmblusmasina osadeni. Esimene peatükk annab ülevaate põhjustest, miks tarbijad valivad teatud liiki rõivaid ning tutvustab sotsiaalseid ja psühholoogilisi faktoreid nende valikute taga. Järgnevalt käsitletakse erinevaid õmblustehnikaid, nt lukkude, nööpide ja nööpaukude õmblemist, samuti rõiva prototüübi ja oma portfoolio loomist. Viimases peatükis uuritakse traditsioonilisi meetodeid ja piilutakse ka tulevikku. Raamatus on toodud intervjuud Mada Van Gaansi, Ada Zanditoni, Jonathan Jepsoni, Yvonne Lini, Emma Hardstaffi ja Louise Bennettidiga.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com