//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Shaping sustainable fashion: changing the way we make and use clothes. Earthscan, 2011

shaping sustainable fashionRõivaste tootmine, kasutamine ja lõplik kõrvaldamine on keskkonnale kahjulik ning seetõttu kasutavad paljud moe-ja tekstiilidisainerid oma töös jätkusuutlikumaid ja keskkonnasõbralikumaid strateegiaid. Käesolev raamat annab praktilisi juhiseid, kuidas luua rõivaid, mille tootmise käigus tekib vähem jäätmeid ning mis peavad kauem vastu.

Raamat on lähtuvalt rõivaste elutsüklist jaotatud neljaks osaks. Esimeses osas uuritakse, mis mõjutab materjalide valikut ja väidetakse, et materjali valikul võiks arvestada ka tekstiilijäätmete töötlemise võimalusi. Teises osas käsitletakse erinevaid lähenemisviise keskkonnasäästlike rõivaste disainile ja tootmisele, mis võimaldavad jäätmete hulka vähendada. Kolmandas osas keskendutakse tarbija julgustamisele moodi aeglaselt tarbima. Teose viimases osas uuritakse alternatiivseid võimalusi rõivaste prügimäele sattumisele.

Raamatus on toodud juhtumiuuringud ja parimad praktikad rahvusvaheliste disainerite ja kaubamärkide näol. Teos on kirjutatud praktilises ja kergesti arusaadavas stiilis ning on kasulik lugemine moe- ja tekstiilidisaini eriala tudengitele ja praktikutele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com