//
Loed praegu...
Liiklusvahendid ja transport / Vehicles and transport

Logistics and retail management : emerging issues and new challenges in the retail supply chain. KoganPage, 2014

logistics and retail managementKäesoleva raamatu näol on tegemist juba neljanda väljaandega, kus käsitletakse jaekaubanduse logistika viimatisemaid uuendusi. Jaemüüjad ja –ettevõtted tunnevad vajadust tarneahelates rohkem osaleda ning väidavad, et kasulikkus avalduks nii teeninduse kui ka hinna tasandil. Hoolimata edusammudest on jaekaubanduse logistika valdkonnas jätkuvalt väljakutseid ning uued aspektid kerkivad pidevalt esile.

Raamatu autoriteks on nii teadlased kui ka praktikud, kes jagavad oma seisukohti tarneahela juhtimisest jaekaubanduses. Peegeldades globaalse turu muutuvaid vajadusi ning vastates väljakutsetele, millega jaemüüjad silmitsi seisavad, sisaldab raamat peatükke jalanõude tarneahelast (Schluhi juhtumiuuring), Itaalia moetööstuse tarneahelast ning tarneahelate rahvusvahelistumisest. Teos on oluline allikas jaekaubanduse ja logistika valdkonna juhtidele, konsultantidele ja üliõpilastele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com