//
Loed praegu...
Liiklusvahendid ja transport / Vehicles and transport

Thomas E. Johnsen, Mickey Howard and Joe Miemczyk. Purchasing and supply chain management : a sustainability perspective. Routledge, 2014

purchasing and supply chain managementEttevõtted on liiga kaua keskendunud lühiajalistele kulueelistele läbi kauba hankimise madala kuluga riikidest mõtlemata pikemaajalistele tagajärgedele globaalsele jätkusuutlikkusele. Käesolev raamat käsitleb müügi ja tarneahelate juhtimise keskkonnaalaseid, sotsiaalseid ja majanduslikke väljakutseid. Lisaks müügi ja tarneahelate juhtimise aluspõhimõtete ja –protsesside selgitamisele annab raamat teadmisi, kuidas arendada strateegiaid ja jätkusuutlikkust. Raamatu peamine idee on see, et ostmine ja tarneahela juhtimine peaks keskenduma pigem väärtuse loomisele, mitte kulude vähendamisele. Selleks on vaja välja arendada uued mudelid, mis hõlmavad suletud tarnestruktuure, tarneahela läbipaistvust ja koostööd uute vahendajatega. Igas peatükis on toodud juhtumiuuringud, et oleks tasakaal teoreetiliste raamistike ja praktiliste käsitluste vahel. Seetõttu on teos sobilik nii tudengitele, õppejõududele kui ka praktikutele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com