//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Antonio Donnanno. Fashion patternmaking techniques. Vol. 1, How to make skirts, trousers and shirts. Women / Men. Promopress, 2014

fashion patternmaking techRaamatus antakse põhjalik ülevaade rõivaste konstrueerimisest ja lõigete väljatöötamisest, alustades inimeste kehaehituse ja mõõtude üksikasjalikust uuringust, tekstiilitehnoloogiast ja õmblusalasest sõnavarast. Käsitletakse erinevaid seelikute ja pükste tüüpe, nii kõige lihtsamaid kui ka detailideni läbimõeldud ja kavandatud mudeleid. Lisaks tutvustatakse meesterõivaste lõigete väljatöötamist ja lõigete muutmist erinevate suuruste jaoks. Teos on kohustuslik lugemisvara rõiva- ja moekunsti eriala üliõpilastele.

Autori näol on tegemist tõelise oma ala asjatundjaga. Antonio Donnanno alustas oma karjääri perekonna rätsepaäris ning on ka õpetanud rõivaajalugu ja rõivaste konstrueerimist. Donnanno on kirjutanud kümneid raamatuid moekunstist ning tal on oma firma, mille tegevus keskendub rõivaste konstrueerimisele ja ärile.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com