//
Loed praegu...
Ehitus / Construction

Karl Õiger. Varinguohtlikest ehitusvigadest. Professor Karl Õigeri Stipendiumifond, 2014

varinguohtlikest-ehitusvigadestKarl Õiger käsitleb käesolevas raamatus oma pikaajalise praktika jooksul nähtud hoonete ja rajatiste konstruktsioonide projekteerimisel, ehitamisel-valmistamisel ja nende ekspluateerimisel esinenud suuremaid vigu, mis on põhjustanud hoonete enneaegset lagunemist, varingueelseid olukordi ja ka varinguid. Raskemate juhtumite koguarv ulatub 60ni, millest 26 olid suuremad varingud. Toodud on hulgaliselt näiteid ja analüüsitud tekkinud olukordi ning nende põhjuseid. Autori sõnul ei ole teose sisus midagi uut ja erakordset, kuid see näitab, kui ekslikud ja tähelepanematud võivad inimesed olla. Raamatu eesmärk on vähendada vigu ja ebaõnnestumisi. Teos on mõeldud eelkõige ehitusvaldkonnaga seotud inimestele ning sisaldab rohkelt fotosid ja jooniseid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com