//
Loed praegu...
Ehitus ja kinnisvara / Construction and real estate

Karl Õiger. Varinguohtlikest ehitusvigadest. Professor Karl Õigeri Stipendiumifond, 2014

varinguohtlikest-ehitusvigadestKarl Õiger käsitleb käesolevas raamatus oma pikaajalise praktika jooksul nähtud hoonete ja rajatiste konstruktsioonide projekteerimisel, ehitamisel-valmistamisel ja nende ekspluateerimisel esinenud suuremaid vigu, mis on põhjustanud hoonete enneaegset lagunemist, varingueelseid olukordi ja ka varinguid. Raskemate juhtumite koguarv ulatub 60ni, millest 26 olid suuremad varingud. Toodud on hulgaliselt näiteid ja analüüsitud tekkinud olukordi ning nende põhjuseid. Autori sõnul ei ole teose sisus midagi uut ja erakordset, kuid see näitab, kui ekslikud ja tähelepanematud võivad inimesed olla. Raamatu eesmärk on vähendada vigu ja ebaõnnestumisi. Teos on mõeldud eelkõige ehitusvaldkonnaga seotud inimestele ning sisaldab rohkelt fotosid ja jooniseid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com