//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Jan Gehl. Cities for people. Island Press, 2010

cities for peopleLinnad on need kohad, kus inimesed kohtuvad, et vahetada ideid, kaubelda või lihtsalt lõõgastuda. Avalik linnaruum – tänavad, väljakud ja pargid – on nende kohtumiste toimumiskohaks ja võimendajaks. Raamatu autoril Jan Gehlil on selge arusaam, kuidas me avalikku linnaruumi kasutame, ning ta tutvustab meile võimalusi, kuidas avalike kohtade ilmet muuta ja seeläbi ka inimeste elukvaliteeti parandada.

Kompaktne linn, milles arengud on koondunud ümber ühistranspordi, jalutamise ja jalgrattaga liiklemise, on ainus keskkonnasäästlik linna vorm. Selleks, et rahvastikutihedus kasvaks ning jalutamine ja jalgarattasõit oleks levinud, peab linn suurendama hästi planeeritud avalike alade hulka ja kvaliteeti.

Keegi ei ole uurinud avaliku ruumi kasutamist sellises ulatuses nagu Jan Gehl. Igaüks, kes seda raamatut loeb, saab selge arusaama avaliku linnaruumi ja kodanikuühiskonna vahelistest suhetest. Teos on illustreeritud kvaliteetsete fotodega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com