//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Constructing architecture : materials, processes, structures : a handbook. Birkhäuser, 2013

constructing architectureRaamat on põhjaliku ülesehitusega ja annab teadmised ehitusmaterjalide, -konstruktsioonide ja hoone osade kohta. Teose eesmärk on anda arhitektidele teadmisi, et luua seos projekti planeerimise ja realiseerimise vahel. Välja on toodud olulised ehitusmaterjalid: betoon, puit, teras, klaas ja plastik; lisaks hoone osad nagu vundamendid, fassaadid, katused, seinad, põrandad, trepid, liftid ja muud ehituses olulised valdkonnad nagu nt isolatsioon ja energiasäästlikkus. Teoses on hulganisti näiteid ning informatiivseid fotosid ja jooniseid. Raamatu esmatrükk ilmus aastal 2005 ja käesoleva raamatu 2013. aasta täiendatud trükk on hinnatud ja populaarne paljudes ülikoolides ja kõrgkoolides nii ehitusinseneride kui ka arhitektide seas.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com