//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Constructing architecture : materials, processes, structures : a handbook. Birkhäuser, 2013

constructing architectureRaamat on põhjaliku ülesehitusega ja annab teadmised ehitusmaterjalide, -konstruktsioonide ja hoone osade kohta. Teose eesmärk on anda arhitektidele teadmisi, et luua seos projekti planeerimise ja realiseerimise vahel. Välja on toodud olulised ehitusmaterjalid: betoon, puit, teras, klaas ja plastik; lisaks hoone osad nagu vundamendid, fassaadid, katused, seinad, põrandad, trepid, liftid ja muud ehituses olulised valdkonnad nagu nt isolatsioon ja energiasäästlikkus. Teoses on hulganisti näiteid ning informatiivseid fotosid ja jooniseid. Raamatu esmatrükk ilmus aastal 2005 ja käesoleva raamatu 2013. aasta täiendatud trükk on hinnatud ja populaarne paljudes ülikoolides ja kõrgkoolides nii ehitusinseneride kui ka arhitektide seas.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com