//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

The why of the buy : consumer behavior and fashion marketing. Fairchild Books, 2015

why of the buyKuidas inimesed otsustavad, mida osta oma koju ja riidekappi? Mis paneb neid eelistama ühte brändi teisele? Tarbijate käitumine mõjutab moetööstust, tootmist, kaubandust ja jaemüüki. Käesoleva raamatu teises trükis uuritakse, kuidas psühholoogia, sotsioloogia ja kultuur mõjutavad tarbijakäitumist.

Raamat on jaotatud viieks osaks: esimene käsitleb tarbijakäitumist, teine sisemisi ja kolmas väliseid tegureid, mis mõjutavad moe tarbijaid; neljandas osas uuritakse, kuidas moeturundajad koguvad informatsiooni tarbijate kohta ning kuidas tarbijad otsuseid teevad; viies osa käsitleb eetikat ja sotsiaalset vastutust. Iga peatüki lõpus on välja toodud kokkuvõte, põhimõisted, küsimused ja ülesanded. Raamatu lõpus on sõnastik, mis sisaldab kõiki mõisteid, mida peatükkides on kasutatud.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com