//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Katherine Gleason. Anatomy of steampunk : the fashion of Victorian futurism. Race Point Publishing, 2013

anatomy of steampunkSteampunk on stiil, mis on inspireeritud 19. sajandi ulmekirjandusest ja fantaasiast ning hõlmab kirjandust, tehnikat, muusikat, filmitööstust, teatrit ja ka moodi. Terminit kasutas esimest korda K. W. Jeter rohkem kui 20 aastat tagasi.

Steampunk moodi iseloomustab ulmekirjandusest pärit futuristlike ideede ja 19. sajandi ajalooliste detailide kasutamine. Samuti rõhutatakse vastuolusid – metall ja nahk kombineerituna satiini ja pitsiga, soojad pruunid ja kreemikad toonid kasutatuna koos erksate värvidega, krinoliiniga seelik komplektis katkiste võrksukkadega, luksuslikud korsetid pikkade seelikutega. Aksessuaaridest kasutatakse nii meeste kui naiste rõivastuses kõvakübaraid ja lendurimütse. Dändi ja sõjaväelane, väikekooli õpetaja ja paruness, tänavarott ja hull teadlane – kõik need tegelaskujud on esitatud steampunk maastikul.

Steampunk inspireerib paljusid moekunstnikke. See stiil ei ole ainult lõbus, dünaamiline ja üleolev, vaid ka värvikas, sensuaalne ja provokatiivne. Käesolevas raamatus on tutvustatud steampunk-stiili viljelevate moekunstnike loomingut. Lisaks on toodud 10 projekti, mida lugeja saab ise kodus järgi teha. Teos on illustreeritud kvaliteetsete fotodega ning on inspiratsiooniallikaks kõigile moehuvilistele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com