//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Fundamentals : 14th international architecture exhibition. Marsilio, 2014

fundamentals catalogueTegemist on 14. Veneetsia arhitektuuribiennaali „Fundamentals“ kataloogiga. Seekordse bienaali teemaks on arhitektuuriajalugu. Kõik 66 osalenud riiki pidid väljendama oma riigi moderniseerumist alates 1914. aastast kuni tänapäevani. Kõigi riikide väljapanekutest moodustub portree kohutavast sajandist, mil peaaegu kõik riigid olid kas hävitatud, jaotatud, okupeeritud või traumeeritud, kuid siiski jäädi ellu. Arhitektuuril on nendes narratiivides oluline roll. Peale moderniseerumise keskenduti ka elementidele, mida arhitektuuris igal pool kasutatakse – põrand, uks, lagi, sein, wc jne. Keskendudes iga elemendi ajaloole, paljastub sulam iidsetest ja kaasaegsetest komponentidest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com