//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Fundamentals : 14th international architecture exhibition. Marsilio, 2014

fundamentals catalogueTegemist on 14. Veneetsia arhitektuuribiennaali „Fundamentals“ kataloogiga. Seekordse bienaali teemaks on arhitektuuriajalugu. Kõik 66 osalenud riiki pidid väljendama oma riigi moderniseerumist alates 1914. aastast kuni tänapäevani. Kõigi riikide väljapanekutest moodustub portree kohutavast sajandist, mil peaaegu kõik riigid olid kas hävitatud, jaotatud, okupeeritud või traumeeritud, kuid siiski jäädi ellu. Arhitektuuril on nendes narratiivides oluline roll. Peale moderniseerumise keskenduti ka elementidele, mida arhitektuuris igal pool kasutatakse – põrand, uks, lagi, sein, wc jne. Keskendudes iga elemendi ajaloole, paljastub sulam iidsetest ja kaasaegsetest komponentidest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com