//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia / Environmental technology

Vello Keppart. Keskkonnakaitse : jäätmekäitlus. Argo, 2011

Keskkonnakaitse JäätmekäitlusMeile kõigile meeldib, kui keskkond meie ümber on puhas ja ilus. Prügivaba keskkonda on väga lihtne saavutada – prügi koht on prügikastis ning kõik, mida on võimalik taaskasutada, tuleks viia vastavasse kogumispunkti.

Käesolevas õpikus antakse ülevaade jäätmekäitusest (ka prügi sorteerimisest) ning sellega kaasnevatest keskkonnamõjudest. Käsitletakse ka jäätmekäitlusega seonduvaid seadusi, eeskirju ja tegevusjuhiseid. Ohtlike jäätmete osas on vaatluse all asbest, elektri- ja elektroonikaseadmete jäätmed, akud ja akupatareid, elavhõbedajäätmed, tervishoiujäätmed (kodumajapidamistest), mootoriõli ja õlifiltrid ning värvid, lakid, lahustid ja liimid. Lisaks ohtlikele jäätmetele on käsitletud ka biojäätmeid, pakendeid, paberit ja pappi, klaasijäätmeid, plastjäätmeid, suurjäätmeid ja ehitus- ning lammutusjäätmeid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com