//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia / Environmental technology

Walter Leal Filho, Marina Kovaleva. Food waste and sustainable food waste management in the Baltic Sea Region. Springer, 2015

postitus nr8 - food waste and sustainable food waste management in the baltic sea regionHinnanguliselt 30% inimtarbimiseks toodetud toidust muutub erinevate põhjuste tagajärel toidujäätmeteks. See teeb igal aastal kokku umbes 1,3 miljardit tonni toidujäätmeid. Selline raiskav käitumine seab ohtu mitte ainult tuleviku toidu kindlustatuse, vaid ka oleviku oma.

Antud raamatus uuritakse seda probleemi Läänemere regiooni (Valgevene, Eesti, Läti, Leedu, Poola, Saksamaa ja Rootsi) näitel. Analüüsitakse, kui palju nendes riikides toidujäätmeid tekib, milline on nende koostis, millistes tootmisahela lülides neid enim tekib, mis on nende tekke põhjuseks ning kuidas olukorda parandada.

Raamat sisaldab suurel hulgal toidujäätmetega seotud statistikat nimetatud riikide kohta. Lisas on esitatud ka uurimuses kasutatud küsimustik (inglise ja vene keeles).

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com