//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Rob Thompson. Manufacturing processes for textile and fashion design professionals. Thames & Hudson, 2014

Manufacturing Processes for Textile and Fashion Design ProfessionalsSelleks, et olla tööturul hinnatud, peavad tekstiili- ja moedisainerid olema kursis erinevate protsessidega, mis aitavad neil oma disaine efektiivselt toota. Seda antud raamat just pakubki, kuna tegu on entsüklopeedilise juhiga tootmisprotsessidesse ja materjalidesse.

Raamat on rikkalikult illustreeritud (üle 2000 spetsiaalselt selle raamatu jaoks tellitud fotot ja tehnilist illustratsiooni) ning sisaldab ammendavat ülevaadet tekstiilide elutsüklist ja moetootmisest, alates lõnga ketramisest kuni taaskasutuseni. Kõik protsessid on samm-sammult kirjeldatud näitamaks tootmisprotsessi juhtiva varustaja näitel. Teos koosneb viiest põhiosast: kiudude ja lõngade tehnoloogiad; tekstiilitehnoloogiad; konstruktsioonitehnoloogiad; elutsükli strateegiad ja materjalide lisa. Materjalide lisa sisaldab olulist teavet üle kuuekümne loodusliku ja sünteetilise materjali kohta. Raamatust võib leida informatsiooni näiteks siidi, pitside, aga ka jalgpalliväljaku kunstmuru tootmise ning ka naha töötlemise, mustrite trükkimise ja palju muu kohta.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com