//
Loed praegu...
Liiklusvahendid ja transport / Vehicles and transport

Konstantinos Tzanakakis. The railway track and its long term behaviour : a handbook for a railway track of high quality. Springer, 2013

Railway Track and Its Long Term Behaviour A Handbook for a Railway Track of High QualityHea kvaliteediga rööpad ja teised raudtee infrastruktuuri osad on rongide täpsuse ja ohutuse seisukohalt väga olulised. Kuna enamik süsteeme ja nende osasid kuluvad aja jooksul, viib see töövõime languseni, mis omakorda võib põhjustada rikkeid. Seega on raudtee planeerimisel on väga oluline aru saada rööbaste planeerimise, ehituse, kasutuse ja hoolduskulude omavahelistest seostest.

Raamatu eesmärk on anda lugejatele vajalikud teadmised, et mõista rööbaste käitumist aja jooksul. Käsitletakse ka rööbaste erinevate komponentide ülesandeid ja seoseid teiste elementidega, samuti seoseid rööbaste ja raudteeveeremite vahel, et aidata leida võimalusi raudteede kvaliteedi parandamiseks.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com