//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Brian Edwards. The modern station : new approaches to railway architecture. Taylor & Francis, 2010

Modern Station New Approaches to Railway Architecture illustrated editionRaudteejaamad ei ole juba ammu enam vaid rongide peatuskohad, vaid sageli ka kaubanduskeskused, kohtumispaigad ja vaatamisväärsused. Nad aitavad määratleda ja kujundada linnu, milles asuvad ning täidavad sotsiaalseid, kultuurilisi ja funktsionaalseid ülesandeid. Rohelise mõtlemise võidukäik on muutnud raudteejaamad olulisemaks kui 19. sajandil, kuna kasvuhoonegaaside hulk, mida rongid tekitavad suure hulga inimeste transportimisel, on oluliselt väiksem kui lennukite, autode ja busside puhul.

Raamatus on käsitletud raudteearhitektuuri mõjutavaid sotsiaalseid, funktsionaalseid ja tehnilisi faktoreid. Samuti on vaatluse all raudteede positiivne mõju keskkonnale. Välja on toodud hea raudteearhitektuuri põhimõtted hiljuti ehitatud raudteejaamade näitel, kuid kasutatud on ka alles planeerimisjärgus olevaid projekte ning näiteid minevikust. Raamat sisaldab hulgaliselt fotosid ning jooniseid olemasolevatest raudteejaamadest ning ka nendest, mis vaid paberil eksisteerivad.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com