//
Loed praegu...
Masinaehitus ja elektritehnika / Mechanical and Electrical Engineering

Handbook of plastics, elastomers, and composites. McGraw-Hill, 1996

Handbook of Plastics Elastomers and Composites 3rd Revised editionKäsiraamat sisaldab informatsiooni ning kasutamisjuhiseid igat tüüpi plastide, elastomeeride ja komposiitmaterjalide kohta, kaasa arvatud vormitud ja kuumvormitud tooted, kaitsvad ja dekoratiivsed katted jne. Võrreldes varasemate trükkidega on käesolevasse kolmandasse väljaandesse lisandunud peatükid plastikute taaskasutamise ja nende kasutamise kohta autode ja pakendite disainis.

Raamatus antakse põhjalik ülevaade plastikkompositsioonidest ning plastiktoodete disaini optimeerimisest,  arengutest termoplastika elastomeeride valdkonnas, uutest arengutest komposiitmaterjalide kasutamises ja töötlemises jms. Väljaandmise hetkel sisaldas teavik kogu informatsiooni plastikute, elastomeeride ja komposiitmaterjalide kohta, mis võis olla vajalik mehaanika-, elektri-, materjali- või keemiainseneridele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com