//
Loed praegu...
Masinaehitus ja elektritehnika / Mechanical and Electrical Engineering

Energiasalvestid ja -salvestustehnoloogiad. Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus, 2015

energisalvestidKäesolev õpik on mõeldud energeetika- ja mehaanikaeriala üliõpilastele, andmaks neile esmast ülevaadet energia salvestamise alal. Kuna raamat on pigem kirjeldav kui väga teoreetiline, siis sobib see ka kõigile teistele valdkonnast huvitatuile. Energiasalvestid on tänaste tarkvõrkude ja taastuvenergia kasutuse kontekstis üks võtmetehnoloogiaid. Antakse ülevaade kahest suurest energiasalvestamise viisist: elektri ja soojuse salvestamisest. Elektri salvestusviiside all vaadeldakse suurtes elektrisüsteemides ja hoonete elektripaigaldistes rakendatavaid salvestustehnoloogiaid. Soojuse salvestusviiside puhul käsitletakse aga eelkõige hoonetes ehk lokaalselt rakendatavaid salvestustehnoloogiaid. Lisaks antakse ülevaade salvestustehnoloogiate elu- ja kulutsükli tunnusjoontest ja lihtarvutustest elektrihinnaga spekuleerimisel. Raamatu lõpuosas on näidisülesanded, mille abil on võimalik teha lihtsamaid arvutusi erinevate hoonete ja objektide kohta.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com