//
Loed praegu...
Masinaehitus ja elektritehnika / Mechanical and Electrical Engineering

Energiasalvestid ja -salvestustehnoloogiad. Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus, 2015

energisalvestidKäesolev õpik on mõeldud energeetika- ja mehaanikaeriala üliõpilastele, andmaks neile esmast ülevaadet energia salvestamise alal. Kuna raamat on pigem kirjeldav kui väga teoreetiline, siis sobib see ka kõigile teistele valdkonnast huvitatuile. Energiasalvestid on tänaste tarkvõrkude ja taastuvenergia kasutuse kontekstis üks võtmetehnoloogiaid. Antakse ülevaade kahest suurest energiasalvestamise viisist: elektri ja soojuse salvestamisest. Elektri salvestusviiside all vaadeldakse suurtes elektrisüsteemides ja hoonete elektripaigaldistes rakendatavaid salvestustehnoloogiaid. Soojuse salvestusviiside puhul käsitletakse aga eelkõige hoonetes ehk lokaalselt rakendatavaid salvestustehnoloogiaid. Lisaks antakse ülevaade salvestustehnoloogiate elu- ja kulutsükli tunnusjoontest ja lihtarvutustest elektrihinnaga spekuleerimisel. Raamatu lõpuosas on näidisülesanded, mille abil on võimalik teha lihtsamaid arvutusi erinevate hoonete ja objektide kohta.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com