//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Caroline O’Donnell. Niche tactics : generative relationships between architecture and site. Routledge, 2015

9781138793125Caroline O’Donnell on iiri disainer, kirjanik ja arhitektuuri professor, kes uurib oma raamatus arhitektuuri ja keskkonna vahelisi suhteid. Raamatus viiakse arhitektuur ja selle ökoloogiline asukoht ühele tasemele, kujutatakse suhet organismi ja selle keskkonna vahel.

Caroline O’Donnell, toetudes oma tekstides kaelkirjaku morfoloogiale, ökoloogilisele tajule, inetusele ja lootusrikastele koletistele anomaalsetes Fransesco de Marchi 16. sajandi linnaplaneeringutes, Le Corbusieri kontseptsiooni ligilähedase hävitamiseni tema teoses „Plan Voisin“ ja kontseptualistide liikumisele, uurib ajaloolisi hetki, kus suhted arhitektuuri ja selle asukoha vahel olid tihedalt kokku põimunud.

Rikkalikult illustreeritud (140 joonistust ja fotot) raamatus vaagib O’Donnell, kuidas suurema tähelepanu pööramine asukohale võiks luua tänapäevase arhitektuuri keele, millel on kokkulangevusi erinevatel teadusaladel leiduvate süsteemidega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com