//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Caroline O’Donnell. Niche tactics : generative relationships between architecture and site. Routledge, 2015

9781138793125Caroline O’Donnell on iiri disainer, kirjanik ja arhitektuuri professor, kes uurib oma raamatus arhitektuuri ja keskkonna vahelisi suhteid. Raamatus viiakse arhitektuur ja selle ökoloogiline asukoht ühele tasemele, kujutatakse suhet organismi ja selle keskkonna vahel.

Caroline O’Donnell, toetudes oma tekstides kaelkirjaku morfoloogiale, ökoloogilisele tajule, inetusele ja lootusrikastele koletistele anomaalsetes Fransesco de Marchi 16. sajandi linnaplaneeringutes, Le Corbusieri kontseptsiooni ligilähedase hävitamiseni tema teoses „Plan Voisin“ ja kontseptualistide liikumisele, uurib ajaloolisi hetki, kus suhted arhitektuuri ja selle asukoha vahel olid tihedalt kokku põimunud.

Rikkalikult illustreeritud (140 joonistust ja fotot) raamatus vaagib O’Donnell, kuidas suurema tähelepanu pööramine asukohale võiks luua tänapäevase arhitektuuri keele, millel on kokkulangevusi erinevatel teadusaladel leiduvate süsteemidega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com