//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Caroline O’Donnell. Niche tactics : generative relationships between architecture and site. Routledge, 2015

9781138793125Caroline O’Donnell on iiri disainer, kirjanik ja arhitektuuri professor, kes uurib oma raamatus arhitektuuri ja keskkonna vahelisi suhteid. Raamatus viiakse arhitektuur ja selle ökoloogiline asukoht ühele tasemele, kujutatakse suhet organismi ja selle keskkonna vahel.

Caroline O’Donnell, toetudes oma tekstides kaelkirjaku morfoloogiale, ökoloogilisele tajule, inetusele ja lootusrikastele koletistele anomaalsetes Fransesco de Marchi 16. sajandi linnaplaneeringutes, Le Corbusieri kontseptsiooni ligilähedase hävitamiseni tema teoses „Plan Voisin“ ja kontseptualistide liikumisele, uurib ajaloolisi hetki, kus suhted arhitektuuri ja selle asukoha vahel olid tihedalt kokku põimunud.

Rikkalikult illustreeritud (140 joonistust ja fotot) raamatus vaagib O’Donnell, kuidas suurema tähelepanu pööramine asukohale võiks luua tänapäevase arhitektuuri keele, millel on kokkulangevusi erinevatel teadusaladel leiduvate süsteemidega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com