//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Steve Pavlina. Täiustumise teejuht targale inimesele : teadlik püüdlus isikliku kasvu poole. Ingenion, 2015

täiustumise-teejuht-targale-inimesele-teadlik-püüdlus-isikliku-kasvu-pooleRaamat on kirjutatud värskendava otsekohesusega ja samal ajal ülimalt motiveerivalt, aitab käia julgelt oma erinäolist teed, teha avastusi ja väljendada end loovalt. Sellest raamatust saab teada, kuidas saada oma elu teadlikuks loojaks ja vältida sihitut triivimist; tunda rõõmu rahuldustpakkuvast karjäärist, mis võtab arvesse teie ainulaadset eneseväljendusviisi; tuua oma ellu teid tugevamaks muutvaid suhteid armastavate ja teiega sobivate partneritega; ärgata vara, tundes ennast motiveeritud, energilise ja innukana; jõuda distsiplineeritud igapäevaharjumuste abil inspireerivate eesmärkideni; lahendada loogika ja intuitsiooni vaheline konflikt ning äratada oma sisemine geenius; teenida külluslikku sissetulekut, luues kaasinimeste heaks tõelist väärtust.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com