//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Petra Schmidt, Nicola Stattmann. Unfolded : paper in design, art, architecture and industry. Birkhäuser, 2012

9783034600323Rikkalikult illustreeritud fotoalbumis näidatakse erinevate kunstnike tööde abil paberi mitmekülgseid kasutusvõimalusi tootedisainis, moes, arhitektuuris, sisekujunduses ning kujutavas kunstis. Viimases peatükis tutvustatakse uusi kulumiskindlaid materjale, mis on kas arendatud paberist või mille omadused on paberile sarnased.

Petra Schmidt on vabakutseline autor ja konsultant Maini-äärsest Frankfurtist. Ta õpetab disainiteooriat Karlsruhe Disaini Akadeemias ja teeb kaastööd sellistele ajakirjadele nagu „Art“ ja „Frame“. Kaasautor Nicola Stattmann on alates 2002. aastast vabakutseline disainer. Tema stuudio on spetsialiseerunud toodetele, mis on valmistatud uudsetest materjalidest ning mille valmistamisel on kasutatud uusi tehnoloogiaid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com