//
Loed praegu...
Teatmeteosed ja sõnaraamatud / Reference Books and Dictionaries

Tiit Kuningas. Sinine : sinine ajaloos, kultuurides ja looduses. Koolibri, 2015

sinineKäesolevas raamatus vaadeldakse sinisega seotut igapäevaelus, teaduses, spordis, gastronoomias, looduses, sümboolikas, kunstides, seoses ajaloosündmuste ja kuulsate isikutega. Siia koondatud rohketest ja põnevatest faktidest ja illustratsioonidest moodustub põnev ja kaasahaarav maailm. Raamatust saab muuhulgas teada, miks on sinist palju kasutatud ordenitel, kaubamärkidel, vappidel ja parteide logodel; mis on sinisel värvusel ühist jalgpalliga, süvasukeldumise või kalastamisega ning miks ihatakse siniste vääriskividega ehteid.

Raamat on ilmunud sarjas „Väike värval“, milles tuuakse meie ette erinevate värvustega seotud materjali, kus käsitletavad teemad on määranud värvus ise. Autor Tiit Kuningas on endine spordiajakirjanik ja teenekas mälumängur.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com