//
Loed praegu...
Teatmeteosed ja sõnaraamatud / Reference Books and Dictionaries

Tiit Kuningas. Sinine : sinine ajaloos, kultuurides ja looduses. Koolibri, 2015

sinineKäesolevas raamatus vaadeldakse sinisega seotut igapäevaelus, teaduses, spordis, gastronoomias, looduses, sümboolikas, kunstides, seoses ajaloosündmuste ja kuulsate isikutega. Siia koondatud rohketest ja põnevatest faktidest ja illustratsioonidest moodustub põnev ja kaasahaarav maailm. Raamatust saab muuhulgas teada, miks on sinist palju kasutatud ordenitel, kaubamärkidel, vappidel ja parteide logodel; mis on sinisel värvusel ühist jalgpalliga, süvasukeldumise või kalastamisega ning miks ihatakse siniste vääriskividega ehteid.

Raamat on ilmunud sarjas „Väike värval“, milles tuuakse meie ette erinevate värvustega seotud materjali, kus käsitletavad teemad on määranud värvus ise. Autor Tiit Kuningas on endine spordiajakirjanik ja teenekas mälumängur.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com