//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Robert Sutton, Huggy Rao. Suurepärasuse kasvatamine : kuidas saavutada rohkem, rahuldumata vähemaga. Äripäev, 2015

suttonSee, kuidas ehitada väiksest ja kergesti juhitavast ettevõttest edukas ja suur ettevõte ning kuidas seda teha nii, et laienemise tulemusena ei kaotaks ettevõte oma isikupära, on väga suur väljakutse. Autorid Robert Sutton ja Huggy Rao on Stanfordi majandusteadlased, kes on tegelenud aastaid selliste ettevõtete jälgmise ja uurimisega ning selle töö tulemusena ongi valminud ka käesolev raamat.

Teos on kergesti loetav ja sisaldab palju erinevaid värvikaid näiteid reaalsetest ettevõtetest. Kajastatud on väga erinevate tegevusaladega ettevõtteid, alates lihtsatest ärimudelitest kuni sõjateaduseni välja. Näidisena toodud edulood on oskuslikult omavahel seotud. Raamatust saab teada, kuidas keerulisi olukordi tupikust mööda juhtida, lahendada traditsioonilisi väljakutseid ebatraditsioonilisel moel jpm.

Raamat on Amazoni 2014. aasta parima äriraamatu nominent.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com