//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Mini spaces for living : 247 to 602 sq ft / 23 a 56 m2. Instituto Monsa de ediciones, 2015

9788415829867Rohkete fotode ja joonistega raamat tutvustab maju ja kortereid, mille suurus jääb vahemikku 23 – 56 m2. Nende väheste ruutmeetrite peale on võimalik kõik eluks vajalik ära planeerida. Väikese maja või korteri kujundamisel on oluline teada tulevaste elanike vajadusi ja võimalusi, juriidilisi piiravaid tingimusi, füüsilist eripära jpm. Eesmärk on luua ruume, mis parandavad elanike elukvaliteeti, säilitades samal ajal isikupära.

Raamatus on esitletud väga erinevate väikeste eluruumide näiteid. Siin on korterelamuid, stuudiokortereid, pööningukortereid ja ka peremajasid, mis asuvad erinevates maailma osades kas siis linnades, rannas või mägedes. Kokku on kogutud innovatiivseid ja väga leidlikke ning samas lihtsaid kujundusnippe, et muuta väike ruum visuaalselt suuremaks. Selleks saab kasutada minimalistlikke muudetavaid mööbliesemeid ja hoiustamislahendusi, heledaid värve, valgust jpm. Raamatu tekst on inglise ja hispaania keeles.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com