//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Melanie Kaarma, Aino Voolmaa. Eesti rahvarõivad = Estonian folk costumes. Eesti Rahva Muuseum, 2015

9789949548163Käesolev koguteos on 1981. aastal ilmunud ENSV Riikliku Etnograafiamuuseumi (praegu Eesti Rahva Muuseum) kogude ja teadmiste alusel koostatud samanimelise raamatu parandatud ja täiendatud väljaanne. Uusväljaanne on eesti- ja inglisekeelne, eraldi lisana on kaasas valmistamisjuhised, lõikeskeemid ning mustrilehed.

Raamat annab ülevaate meie rahvarõivaste mitmekesisusest, nende ajaloolisest arengust ja kandmisest, samuti käsitletakse rõivastes kajastuvaid suhteid naaberriikidega. Käsiraamatut võib kasutada ka kui praktilist juhendit rahvarõivaste valmistamisel, kuna lisana on kaasas juhendid ja lõikeskeemid. Raamat on kaunis köites, varustatud kvaliteetsete ja originaalilähedaste joonistustega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com