//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Melanie Kaarma, Aino Voolmaa. Eesti rahvarõivad = Estonian folk costumes. Eesti Rahva Muuseum, 2015

9789949548163Käesolev koguteos on 1981. aastal ilmunud ENSV Riikliku Etnograafiamuuseumi (praegu Eesti Rahva Muuseum) kogude ja teadmiste alusel koostatud samanimelise raamatu parandatud ja täiendatud väljaanne. Uusväljaanne on eesti- ja inglisekeelne, eraldi lisana on kaasas valmistamisjuhised, lõikeskeemid ning mustrilehed.

Raamat annab ülevaate meie rahvarõivaste mitmekesisusest, nende ajaloolisest arengust ja kandmisest, samuti käsitletakse rõivastes kajastuvaid suhteid naaberriikidega. Käsiraamatut võib kasutada ka kui praktilist juhendit rahvarõivaste valmistamisel, kuna lisana on kaasas juhendid ja lõikeskeemid. Raamat on kaunis köites, varustatud kvaliteetsete ja originaalilähedaste joonistustega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com