//
Loed praegu...
Teised valdkonnad / Other Topics

Christian Fuchs. Social media : a critical introduction. SAGE, 2014

9781446257302Käesolev raamat on terviklik sissejuhatav õppematerjal sotsiaalmeedia teemasse. Autor, sotsiaalmeedia professor Christian Fuchs, viib meid keerulisse ja vastuolusid täis digitaalse kultuuri maailma. Tänapäeval on sotsiaalmeedia meie igapäevaelu üheks kindlaks osaks ja seepärast vajame sel teemal rohkem teadmisi.

Raamatust saab infot, mis on sotsiaalmeedia, samuti tutvustatakse erinevaid sotsiaalmeedia rakendusi nagu Google, Facebook, Twitter, Wikileaks, Wikipedia. Käsitletakse ka sotsiaalmeediat kui osalusdemokraatia vormi, sotsiaalmeedia osa kommunikatsioonis ja selle tulevikku. Iga peatüki alguses on toodud võtmeküsimused ja põhimõisted ning lõppu on lisatud järeldused, soovitatav kirjandus ja ülesannete osa.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com