//
Loed praegu...
Teised valdkonnad / Other Topics

Guy Kawasaki, Peg Fitzpatrick. Sotsiaalmeedia kunst : näpunäiteid oskuslikuks kasutamiseks. Äripäev, 2015

sotsiaalmeediakunstRaamatu eesmärgiks on õpetada, kuidas sotsiaalmeediast viimast võtta, eeldades, et lugejatel on põhiteadmised olemas. Autorid on sotsiaalmeedia praktikud: Guy Kawasaki on legendaaarne Apple`i programmeerija ja üks blogimise, tviitimise ja Facebooki ära kasutamise pioneere, Peg Fitzpatrick on sotsiaalmeedia strateeg ja firma Kreussler digitaalmeedia juht. Kõik oma teadmised on nad omandanud eksperimenteerides ja ise vaeva nähes, seetõttu on raamatu väärtus seda suurem.

Raamat on kergesti loetav ning varustatud rohkete illustreerivate näidete ja fotodega. Toodud on üle 100 praktilise näpunäite, nõuande, nipi ja põhimõtte, mille abil luua erinevates sotsiaalmeedia kanalites mõjuv ja isikupärane platvorm: kuidas luua aluspõhi, kuidas oma profiili optimeerida, kuidas rohkem järgijaid ligi tõmmata, kuidas sulanduda tõhusamalt ajaveebidesse ja sotsiaalmeediasse ning kuidas vältida enda lolliks tegemist.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com