//
Loed praegu...
Teised valdkonnad / Other Topics

Guy Kawasaki, Peg Fitzpatrick. Sotsiaalmeedia kunst : näpunäiteid oskuslikuks kasutamiseks. Äripäev, 2015

sotsiaalmeediakunstRaamatu eesmärgiks on õpetada, kuidas sotsiaalmeediast viimast võtta, eeldades, et lugejatel on põhiteadmised olemas. Autorid on sotsiaalmeedia praktikud: Guy Kawasaki on legendaaarne Apple`i programmeerija ja üks blogimise, tviitimise ja Facebooki ära kasutamise pioneere, Peg Fitzpatrick on sotsiaalmeedia strateeg ja firma Kreussler digitaalmeedia juht. Kõik oma teadmised on nad omandanud eksperimenteerides ja ise vaeva nähes, seetõttu on raamatu väärtus seda suurem.

Raamat on kergesti loetav ning varustatud rohkete illustreerivate näidete ja fotodega. Toodud on üle 100 praktilise näpunäite, nõuande, nipi ja põhimõtte, mille abil luua erinevates sotsiaalmeedia kanalites mõjuv ja isikupärane platvorm: kuidas luua aluspõhi, kuidas oma profiili optimeerida, kuidas rohkem järgijaid ligi tõmmata, kuidas sulanduda tõhusamalt ajaveebidesse ja sotsiaalmeediasse ning kuidas vältida enda lolliks tegemist.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com