//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia / Environmental technology

Vide. Tehnoloģija. Resursi : IX starptautiskās zinātniski praktiskās konferences materiāli = Environment. Technology. Resources : proceedings of the 9th International Conference. Reżekne Augstskola, 2013

enviromentTegemist on konverentsikogumikuga, mis annab ülevaate 20. – 22. juunil 2013. aastal Lätis Rezeknes toimunud rahvusvahelise teadusliku ja praktilise konverentsi „Keskkond. Tehnoloogia. Ressursid“ ettekannetest. Käsitletud teemad on jaotatud kolme ossa: keskkonnakaitse ja keskkonnaseire, keskkonnatehnoloogiad ja põllumajandus, keskkonnaharidus ja majandus.

Konverentsi ettekanded puudutasid järgmisi märksõnu: keskkonnakaitse ja -seire, liikide bioloogiline mitmekesisus, metsaistutamine, maakasutus, keskkonna saastatus, puhtam tootmine, pinnasereostus, jäätmed, prügi sorteerimine, rahvuspargid, ökoloogia, müramõõtmine, suitsugaaside vähendamine, kliimamuutused, säästev põllumajandus. Konverents hõlmas erinevaid valdkondi, alustades matemaatikast, arvutiteadusest ja metallitööstusest elektrotehnika ja mehhatroonikani välja.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com