//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia / Environmental technology

Vide. Tehnoloģija. Resursi : IX starptautiskās zinātniski praktiskās konferences materiāli = Environment. Technology. Resources : proceedings of the 9th International Conference. Reżekne Augstskola, 2013

enviromentTegemist on konverentsikogumikuga, mis annab ülevaate 20. – 22. juunil 2013. aastal Lätis Rezeknes toimunud rahvusvahelise teadusliku ja praktilise konverentsi „Keskkond. Tehnoloogia. Ressursid“ ettekannetest. Käsitletud teemad on jaotatud kolme ossa: keskkonnakaitse ja keskkonnaseire, keskkonnatehnoloogiad ja põllumajandus, keskkonnaharidus ja majandus.

Konverentsi ettekanded puudutasid järgmisi märksõnu: keskkonnakaitse ja -seire, liikide bioloogiline mitmekesisus, metsaistutamine, maakasutus, keskkonna saastatus, puhtam tootmine, pinnasereostus, jäätmed, prügi sorteerimine, rahvuspargid, ökoloogia, müramõõtmine, suitsugaaside vähendamine, kliimamuutused, säästev põllumajandus. Konverents hõlmas erinevaid valdkondi, alustades matemaatikast, arvutiteadusest ja metallitööstusest elektrotehnika ja mehhatroonikani välja.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com