//
Loed praegu...
Liiklusvahendid ja transport / Vehicles and transport

Penny Mares, Philip Coyne, Barbara MacDonald. Roadcraft: The police driver`s handbook. The Stationary Office, 2013

roadcraft„Roadcraft“ on ametlik politseiautojuhi käsiraamat, mis on kinnitatud Politseiametnike Assotsiatsiooni poolt. Käsiraamatut kasutatakse nii politseiautojuhtide kui ka tsiviilautojuhtide õpetajate koolitamisel, aga see on kasulik õppematerjal kõikidele autojuhtidele, kes soovivad oma oskusi ja sõiduohutust viia uuele tasemele.

Käesolev uuendatud väljaanne kajastab hiljutisi muudatusi õigusraamistikus, mis puudutavad hädaolukordade lahendamist ja uusi meetodeid ohutu juhtimise õpetamisel. Raamatusse on lisatud uut teavet autotööstuse edusammudest, nt ABS ja SatNAV seadmed ning nende mõju sõiduohutusele. Käsitletud on ka psühholoogilist aspekti, ehk kuidas arendada oma vaimseid oskusi paremaks autojuhiks saamisel.

Materjal on kergesti loetav, hästi liigendatud, palju on illustreerivaid skeeme, jooniseid ja diagramme. Iga peatükk algab põhiliste punktidega ning lõpeb kontrollküsimustega teemast arusaamise kohta.

 

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com