//
Loed praegu...
Liiklusvahendid ja transport / Vehicles and transport

Penny Mares, Philip Coyne, Barbara MacDonald. Roadcraft: The police driver`s handbook. The Stationary Office, 2013

roadcraft„Roadcraft“ on ametlik politseiautojuhi käsiraamat, mis on kinnitatud Politseiametnike Assotsiatsiooni poolt. Käsiraamatut kasutatakse nii politseiautojuhtide kui ka tsiviilautojuhtide õpetajate koolitamisel, aga see on kasulik õppematerjal kõikidele autojuhtidele, kes soovivad oma oskusi ja sõiduohutust viia uuele tasemele.

Käesolev uuendatud väljaanne kajastab hiljutisi muudatusi õigusraamistikus, mis puudutavad hädaolukordade lahendamist ja uusi meetodeid ohutu juhtimise õpetamisel. Raamatusse on lisatud uut teavet autotööstuse edusammudest, nt ABS ja SatNAV seadmed ning nende mõju sõiduohutusele. Käsitletud on ka psühholoogilist aspekti, ehk kuidas arendada oma vaimseid oskusi paremaks autojuhiks saamisel.

Materjal on kergesti loetav, hästi liigendatud, palju on illustreerivaid skeeme, jooniseid ja diagramme. Iga peatükk algab põhiliste punktidega ning lõpeb kontrollküsimustega teemast arusaamise kohta.

 

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com