//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

V. Ann Paulins, Julie L. Hillery. Ethics in the fashion industry. Fairchild Books, 2014

ethics in the fashion industryDisainertoodete võltsingud, poevargused, orjatööjõu kasutamine, keskkonnateadlikkus, provokatiivsed reklaamid – need on vaid mõned näited eetika probleemidest tänapäeva moetööstuses. Moetööstuses, kus koostöö toimub erinevate eetiliste tõekspidamistega inimeste vahel, on oluline olla aus, hästi informeeritud ja efektiivne töötaja ning teha õigeid valikuid. Raamatus tutvustatakse kõigepealt eetika mõistet üldiselt, eetikat meie igapäevases elus, eetilisi dilemmasid ja erinevaid ajaloolisi käsitlusi. Seejärel antakse nõuandeid, kuidas arendada ja praktiseerida eetiliste otsuste tegemise oskust erinevates moetööstuse valdkondades (tekstiilitööstus, jaekaubandus).

Raamat sisaldab näiteid reaalsest elust.  Peatükkide lõpus on toodud küsimused diskussioonide tekitamiseks. Teosega on kaasas lisamaterjal, mille kättesaadavus raamatukogus on tagatud kuni 02.03.2017. Lisamaterjalide kohta on raamatus märge CD kujutisena (juhtumiuuringud, küsitlused, tegevused iga peatüki kohta).

Teos on mõeldud õppematerjalina moetööstuse eriala üliõpilastele. Autorid on üritanud jääda pealtvaatajaks ja mitte anda hinnanguid. Nende eesmärgiks on anda igaühele võimalus kujundada oma eetiline baas ja teha oma eetiliselt „õige“ otsus vastavalt oma tõekspidamistele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

 

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com