//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Jon Cope, Dennis Maloney. Fashion promotion in practice. Fairchild Books, 2016

fashion promotion in practiceMood elab läbi lugude. Käesolev raamat käsitleb seda, kuidas neid lugusid jutustatakse, kes seda teeb ja peamine, et need jõuaks õigete inimesteni. Igas peatükis on vaatluse alla võetud reklaamitehnikad moemaailmas. Raamatus antakse ülevaade järgmistest teemadest: reklaamikampaania planeerimine ja hindamine, reklaam ja avalikud suhted, kuulsuste roll, koostöö, moedemonstrasioonid, kaasaegne moefilm, moeüritused (erapeod ja avalikud perfomance‘id), visuaalne turundamine, moeajakirjade tulevik. Lisaks antud teemade sisulisele tutvustusele sisaldab raamat ka intervjuusid moetööstuse spetsialistidega: Nick Knight (SHOWstudio), Rankin (moefotograaf), Diane Pernet (A Shaded View of Fashion Film), Ada Zanditon (moekunstnik), Leigh Keily (moefotograaf), Jeremy Langmead (Net a Porter), Louise Roe (stilist) ja Andrea Leonardi (Without Productions). Toodud on ka juhtumiuuringuid reaalsest praktikast: Topman, Vogue Nippon, Adidas, Whistles, Trekstock, H&M, Mulberrry, Dover Street Market jpt. Iga peatüki lõppu on lisatud teemasid diskussioonideks, praktilisi ülesandeid, soovituslikke viiteid internetis kättesaadavatele materjalidele ja raamatutele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com