//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia / Environmental technology

Mait Kriipsalu, Aleksander Maastik, Jaak Truu. Jäätmekäitlus ja pinnase tervendamine : õpik kõrgkoolidele. TTÜ Kirjastus, 2016

jäätmekäitlusKäesolev õpik annab ülevaate järgmistest jäätmetega seotud teemadest: liigitus, kogumine ja vedu, mehaaniline töötlemine, taaskasutamine, biokäitlemine, põletamine ja energiakasutus, prügi ladestamine ja prügilad ning pinnase tervendamine. Tähelepanu juhitakse vajadusele suhtuda jäätmetesse kui ressurssi ja käsitletakse nii looduslähedasi kui ka tehnilisi lahendusi rikutud pinnase tervendamiseks. Erilist rõhku on pööratud eestikeelsele oskussõnavarale, et aidata ühtlustada erinevate erialade inimeste keelepruuki ja siduda eestikeelsed terminid maailma teaduskeeleks kujunenud inglise keelega. Raamat on suunatud keskkonnaasjatundjatele, vastava eriala tudengitele ja ka neile, kelle kutsetöö on seotud jäätmete kogumise ja taaskasutamise ning keskkonna kaitsmisega.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com