//
Loed praegu...
Ehitus ja kinnisvara / Construction and real estate

Karl Õiger. Ehitiste renoveerimine. Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus, 2015

ehitiste-renoveerimineRaamatus käsitleb Karl Õiger ehitiste renoveerimise seda osa, mis on seotud põhiliste ehitusmaterjalide (betoon, kivi, metall, puit, plastikud, viimistlusmaterjalid), ehituskonstruktsioonide, piirdekonstruktsioonide soojapidavuse, viimistlustööde ja nimetatud aladel sagedamini esinevate kahjustuste ning taastusremondiga. Õpiku lõpupeatükkides vaatleb autor ehitiste avariieelseid ja avariiseisundeid, konstruktsioonide tugevdamise küsimusi ja ka ehitiste osalist või täielikku lammutamist ning ehitusjäätmete käitlemist. Autor tõdeb, et võib ka juhtuda nii, et vanema hoone renoveerimise kulutused on oluliselt suuremad kui uue hoone ehitamine, siis tasuks kindlasti kaaluda ka lammutamist. Erandjuhtumiteks on loomulikult muinsuskaitselised objektid, mille puhul aitaks näiteks konserveerimine või renoveerimine. Õpiku koostamisel on autor kasutanud erialakirjanduses leiduvat teavet, oma pikaajalisi ehitusalaseid kogemusi ja fotomaterjali.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com