//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Mati Raal. Mõisate kadunud hiilgus : Eestimaa mõisainterjööride lugu. M. Raal, 2016

mõisate-kadunud-hiilgus-eestimaa-mõisainterjööride-luguKäesolev raamat oma rohkete fotodega annab pildi elust endisaegsetes härrastemajade salongides ja saalides, kabinettides ja buduaarides. Raamatu lehekülgedel on fotograafia abil peatatud aeg umbes sada aastat tagasi ja kõik, mida näete, on aus ja õige. Kui tekib küsimus, kuhu kadusid mööbel, maalid ja muud aarded, siis sellele saab ka vastuse. Kindlasti ei ole siin esitletu lõplik tõde ja palju jääbki ajaloo hämaruste teadmatusse. Autor loodab, et raamat pakub lugemist ajaloohuvilistele, on inspiratsiooniks sisekujundajatele ja annab uurimisainet kunstiajaloolastele.

Mati Raal on Eesti Kunstiakadeemia restaureerimise eriala teadusmagister ja on teadmisi käinud täiendamas Poolas, Soomes, Venemaal, Rootsis, Itaalias ja mujalgi. Ta õpetab restaureerimist ja mööbli ajalugu EKAs ja Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledžis, koostöö on ka Tartu Kõrgema Kunstikooliga ja paljude ametikoolidega.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com