//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Terence Conran. Conrani värvimaailm. Varrak, 2015

TC COLOUR_case_EST.inddKäesolevas disainiraamatus jagab üks maailma tuntumaid disainereid, mööblitootjaid ja restoraniomanikke Terence Conran elu jooksul omandatud kogemusi ja annab nõu, kuidas värvi kui üht äärmiselt jõulist ja paindlikku elementi ruumikujunduses oskuslikult kasutada. Viidates väga erinevatele inspiratsiooniallikatele, alates loodusest ja moekunstist ning lõpetades turulettide ja kunstiteostega, näitab autor, kuidas nendele eeskujudele tuginedes oma elamisse värve tuua. Raamatust leiab huvitavaid detaile ja kasulikke nõuandeid. Illustreerivad fotod tutvustavad põnevaid moodsaid interjööre – kodusid, kus on uudses võtmes kujundusega saavutatud kordumatu miljöö.

1960. aastatel asutas Conran legendaarse sisustustoodete kaupluste keti Habitat, 1980ndatel pani ta aga aluse Londoni disainimuuseumile, mis oli maailmas esimene omalaadne. Praegu kujundab ta muu hulgas mööblit kauplustele Marks & Spencer, JCPenney, Content by Conran, Benchmark ja The Conran Shop. Conrani sulest on ilmunud rohkem kui 50 disainiraamatut. T. Conran: „Mitte miski ei lisa elule vürtsi ega hingesta meie ümbrust nii palju kui värvid.“

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com