//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Terence Conran. Conrani värvimaailm. Varrak, 2015

TC COLOUR_case_EST.inddKäesolevas disainiraamatus jagab üks maailma tuntumaid disainereid, mööblitootjaid ja restoraniomanikke Terence Conran elu jooksul omandatud kogemusi ja annab nõu, kuidas värvi kui üht äärmiselt jõulist ja paindlikku elementi ruumikujunduses oskuslikult kasutada. Viidates väga erinevatele inspiratsiooniallikatele, alates loodusest ja moekunstist ning lõpetades turulettide ja kunstiteostega, näitab autor, kuidas nendele eeskujudele tuginedes oma elamisse värve tuua. Raamatust leiab huvitavaid detaile ja kasulikke nõuandeid. Illustreerivad fotod tutvustavad põnevaid moodsaid interjööre – kodusid, kus on uudses võtmes kujundusega saavutatud kordumatu miljöö.

1960. aastatel asutas Conran legendaarse sisustustoodete kaupluste keti Habitat, 1980ndatel pani ta aga aluse Londoni disainimuuseumile, mis oli maailmas esimene omalaadne. Praegu kujundab ta muu hulgas mööblit kauplustele Marks & Spencer, JCPenney, Content by Conran, Benchmark ja The Conran Shop. Conrani sulest on ilmunud rohkem kui 50 disainiraamatut. T. Conran: „Mitte miski ei lisa elule vürtsi ega hingesta meie ümbrust nii palju kui värvid.“

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com