//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Ekke Lainsalu. Kuidas jõuda müügis tippu? : ligi 100 tehnikat ja kõnemudelit, mis viivad Sind suurema sissetulekuni. Müügitreeningute Keskus, 2015

kuidas-jõuda-müügis-tippuMüügitöö on üks raskemaid ameteid. Et sel alal edukas olla, on vaja teha midagi teistest erinevalt. Käesolevast raamatust saab teadmisi, kuidas ületada müügihirme, leida kliente, teha müügitööd telefoni teel, suhelda sekretäridega, teha müügiesitlusi ja pakkumisi, hakkama saada konkurentide ja raskete klientidega ning lahendada vastuväiteid.

Ekke Lainsalu, müügikoolitaja ja endine tippmüügimees, jagab selles raamatus kasulikke nippe ja tehnikaid, mis avavad kõik seni suletud uksed ja muudavad töö loomingulisemaks. Siit on õppida nii neil, kes tahavad Eestis rohkem müüa, kui ka neil, kes tahavad jõuda välisturgudele. Raamat on kohustuslik lugemisvara igale müügiga tegelevale inimesele ja juhile.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com