//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Aili Tervonen. Kangad. Argo, 2016

kangadKeegi meist ei saa hakkama ilma rõivasteta, meie kodud on sisustatud erinevate tekstiilidega, kaupluselettidele jõuavad üha uuemad ja põnevamad kangad. Millest neid kangaid tehakse, kuidas kootakse ja millisel otstarbel kasutatakse – just nendele küsimustele annab käeolev raamat vastuse.

Tegemist on 2006. aastal ilmunud käsiraamatu oluliselt täiendatud ja parandatud trükiga. Antakse ülevaade kirevast kangamaailmast, tutvustatakse materjalide omadusi ja kasutusvõimalusi, õpetatakse eristama ajatut klassikat odavast masstoodangust. Kvaliteetne kangas on tasuv investeering, mis tagab valmistoote pikaealisuse, kauni väljanägemise ja kandmismugavuse.

Raamat on asendamatu käsiraamat kutsekoolide ja kutsekõrgkoolide õmblus- ja käsitööerialadel õppijatele, samuti tulevastele moekunstnikele ja stilistidele. Teos on kasulik lugemismaterjal ka kõigile neile, kelle töö või hobi on seotud kangastega.

Aili Tervonen on Haapsalu Kutsehariduskeskuse õpetaja. Ta õpetab materjaliõpetust ning viib läbi erinevaid koolitusi.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com