//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Aili Tervonen. Kangad. Argo, 2016

kangadKeegi meist ei saa hakkama ilma rõivasteta, meie kodud on sisustatud erinevate tekstiilidega, kaupluselettidele jõuavad üha uuemad ja põnevamad kangad. Millest neid kangaid tehakse, kuidas kootakse ja millisel otstarbel kasutatakse – just nendele küsimustele annab käeolev raamat vastuse.

Tegemist on 2006. aastal ilmunud käsiraamatu oluliselt täiendatud ja parandatud trükiga. Antakse ülevaade kirevast kangamaailmast, tutvustatakse materjalide omadusi ja kasutusvõimalusi, õpetatakse eristama ajatut klassikat odavast masstoodangust. Kvaliteetne kangas on tasuv investeering, mis tagab valmistoote pikaealisuse, kauni väljanägemise ja kandmismugavuse.

Raamat on asendamatu käsiraamat kutsekoolide ja kutsekõrgkoolide õmblus- ja käsitööerialadel õppijatele, samuti tulevastele moekunstnikele ja stilistidele. Teos on kasulik lugemismaterjal ka kõigile neile, kelle töö või hobi on seotud kangastega.

Aili Tervonen on Haapsalu Kutsehariduskeskuse õpetaja. Ta õpetab materjaliõpetust ning viib läbi erinevaid koolitusi.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com