//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Aili Tervonen. Kangad. Argo, 2016

kangadKeegi meist ei saa hakkama ilma rõivasteta, meie kodud on sisustatud erinevate tekstiilidega, kaupluselettidele jõuavad üha uuemad ja põnevamad kangad. Millest neid kangaid tehakse, kuidas kootakse ja millisel otstarbel kasutatakse – just nendele küsimustele annab käeolev raamat vastuse.

Tegemist on 2006. aastal ilmunud käsiraamatu oluliselt täiendatud ja parandatud trükiga. Antakse ülevaade kirevast kangamaailmast, tutvustatakse materjalide omadusi ja kasutusvõimalusi, õpetatakse eristama ajatut klassikat odavast masstoodangust. Kvaliteetne kangas on tasuv investeering, mis tagab valmistoote pikaealisuse, kauni väljanägemise ja kandmismugavuse.

Raamat on asendamatu käsiraamat kutsekoolide ja kutsekõrgkoolide õmblus- ja käsitööerialadel õppijatele, samuti tulevastele moekunstnikele ja stilistidele. Teos on kasulik lugemismaterjal ka kõigile neile, kelle töö või hobi on seotud kangastega.

Aili Tervonen on Haapsalu Kutsehariduskeskuse õpetaja. Ta õpetab materjaliõpetust ning viib läbi erinevaid koolitusi.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com