//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

J. Margus Klaar. Kuidas tootest rohkem kasu lõigata : sissejuhatus teenusedisaini. Eesti Disainikeskus, 2015

kuidas-tootest-rohkem-kasu-lõigata-sissejuhatus-teenusedisainiRaamat sobib hästi kõigile ärihuvilistele, kes soovivad teemast kergesti mõistetavat ülevaadet saada. See on lühike, konkreetne ja ladusalt kirjutatud ning toob selgelt välja teenusedisaini reaalsed boonused. Teenusedisaini puudutavaid raamatuid on turul üsna vähe. Üks peamisi teoseid sel teemal on kirjastuse BIS Publishers välja antud „This is Service Design Thinking”. Paraku on need raamatud kas üsna akadeemilise laadiga või käsitlevad teenusedisaini kogu selle spetsiifilisuses ning sobivad seega pigem disaineritele endile, mitte laiemale lugejaskonnale. „Kuidas tootest rohkem kasu lõigata”  raamatu eesmärk on kliendikogemuste parandamine, s. t. kogu teenuse disainimine alates hetkest, kui klient hakkab võimaliku ostu peale mõtlema, kuni toote elutsükli lõpuni.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com