//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Peter H. Diamandis, Steven Kotler. Julge : kuidas tegutseda suurelt, saavutada edu ja mõjutada maailma. Küppar & Ko, 2015

julge-kuidas-tegutseda-suurelt-saavutada-edu-ja-mõjutada-maailmaKäesolev raamat on nii manifest kui ka tegevuskava. See on uue aja ettevõtja praktiline tööjuhend, kuidas suurelt mõelda ning kasutada tärkavaid tehnoloogiaid ja rahva kaasamise uskumatut mõju. Raamat tutvustab haaravalt autorite nägemust tehnoloogiatest, mis juba lähitulevikus maailma muudavad ning nõudmistest, mida see juhtidele seab. Millised juhid on muutuvas maailmas edukad? Elon Muski, Larry Page’i, Jeff Bezose’i ja Richard Bransoni juhtimisstiile ja isikuomadusi analüüsides leiab igaüks kindlasti midagi, mida iseendas muuta. Viimasel kümnendil on tehnoloogia areng teinud suure hüppe ning nähtavasti jätkub trend samasuguse kiirusega – ja see muudab nii maailma kui inimesi. Kõigile kättesaadavaks muutunud tehnoloogia annab võrdsed võimalused õnnestuda või läbi kukkuda. Senised äri- ja juhtimismudelid enam ei tööta. Oleme näinud tööstusharu lipulaevade põrmulangemist Kodaki näitel ning uute ärimudelite fööniksina taevasse kerkimist Instagrami ja WatsApp’i näol. Ettevõtet ei muuda edukaks ainult tehnoloogia või karismaatiline juht. Oluline on meeskond ja inimeste kaasamine. Kuidas õnnestuda ja tõmmata ligi talente konkurentsitihedas ja kõikide võimaluste maailmas? Siit raamatust leiab ideid ja usku, kuidas olla tänapäeva maailmas edukas. Suurus ei loe ja kõigil on võimalus.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com