//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Peter H. Diamandis, Steven Kotler. Julge : kuidas tegutseda suurelt, saavutada edu ja mõjutada maailma. Küppar & Ko, 2015

julge-kuidas-tegutseda-suurelt-saavutada-edu-ja-mõjutada-maailmaKäesolev raamat on nii manifest kui ka tegevuskava. See on uue aja ettevõtja praktiline tööjuhend, kuidas suurelt mõelda ning kasutada tärkavaid tehnoloogiaid ja rahva kaasamise uskumatut mõju. Raamat tutvustab haaravalt autorite nägemust tehnoloogiatest, mis juba lähitulevikus maailma muudavad ning nõudmistest, mida see juhtidele seab. Millised juhid on muutuvas maailmas edukad? Elon Muski, Larry Page’i, Jeff Bezose’i ja Richard Bransoni juhtimisstiile ja isikuomadusi analüüsides leiab igaüks kindlasti midagi, mida iseendas muuta. Viimasel kümnendil on tehnoloogia areng teinud suure hüppe ning nähtavasti jätkub trend samasuguse kiirusega – ja see muudab nii maailma kui inimesi. Kõigile kättesaadavaks muutunud tehnoloogia annab võrdsed võimalused õnnestuda või läbi kukkuda. Senised äri- ja juhtimismudelid enam ei tööta. Oleme näinud tööstusharu lipulaevade põrmulangemist Kodaki näitel ning uute ärimudelite fööniksina taevasse kerkimist Instagrami ja WatsApp’i näol. Ettevõtet ei muuda edukaks ainult tehnoloogia või karismaatiline juht. Oluline on meeskond ja inimeste kaasamine. Kuidas õnnestuda ja tõmmata ligi talente konkurentsitihedas ja kõikide võimaluste maailmas? Siit raamatust leiab ideid ja usku, kuidas olla tänapäeva maailmas edukas. Suurus ei loe ja kõigil on võimalus.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com