//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Willard Van Orman Quine. Tõe otsing. Eesti Keele Sihtasutus, 2016

tõe-otsingWillard Van Orman Quine ( 1908–2000 ) oli USA filosoof ja loogik.  Alates aastast 1930 kuni surmani oli ta seotud Harvardi Ülikooliga. Raamat pole kasulik siiski ainult Quine’i-uurijale, kelle eest filosoof ise on lühidalt põhilise töö ära teinud. Teemade ring puudutab näiteks loodusteadlast, keda vaevavad teaduse objektiivsuse ning teooria ja vaatluse vahekorra küsimused, lingvisti või semiootikut, keda huvitab keele ja maailma suhe või tõlkimise võimalikkus, ning miks mitte ka psühholoogiateadlast, kes juurdleb vaimuseisundite füüsilise aluse üle. Quine’i kirjutamisviis eeldab aktiivset kaasamõtlemist, aga mitte tingimata sügavaid eelteadmisi. Tihti saab lugeja vaev keerulistest lõikudest läbipuremisel mõnusa metafoori või elegantse loosungiga tasutud.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com