//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Willard Van Orman Quine. Tõe otsing. Eesti Keele Sihtasutus, 2016

tõe-otsingWillard Van Orman Quine ( 1908–2000 ) oli USA filosoof ja loogik.  Alates aastast 1930 kuni surmani oli ta seotud Harvardi Ülikooliga. Raamat pole kasulik siiski ainult Quine’i-uurijale, kelle eest filosoof ise on lühidalt põhilise töö ära teinud. Teemade ring puudutab näiteks loodusteadlast, keda vaevavad teaduse objektiivsuse ning teooria ja vaatluse vahekorra küsimused, lingvisti või semiootikut, keda huvitab keele ja maailma suhe või tõlkimise võimalikkus, ning miks mitte ka psühholoogiateadlast, kes juurdleb vaimuseisundite füüsilise aluse üle. Quine’i kirjutamisviis eeldab aktiivset kaasamõtlemist, aga mitte tingimata sügavaid eelteadmisi. Tihti saab lugeja vaev keerulistest lõikudest läbipuremisel mõnusa metafoori või elegantse loosungiga tasutud.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com