//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Graeme Brooker, Sally Stone. What is interior design? RotoVision, 2010

interiordesignTegemist on käsiraamatuga üliõpilastele, teadlastele ja praktikutele, kes huvituvad sisekujundusest ja arhitektuurist. Raamatu esimeses osas käsitletakse üldiseid teemasid nagu sisekujunduse mõiste, sisekujundaja elukutse ajalugu ja haridus, restaureerimine, säilitamine, kaitse ja jätkusuutlikkus. Järgmises osas tutvustatakse sisekujundajate töös kasutatavaid strateegiaid ja taktikaid. Sisekujundused on jaotatud reageerivateks ja sõltumatuteks, olenevalt kujundaja lähenemisviisist. Lisaks klassifitseeritakse sisekujundusi kasutusala või materjalide järgi, nt kodu, töö, kultuur; valgus, esemed, objektid, pinnad. Igale kategooriale on lisatud analüüs ja rikkalikult fotomaterjali koos vastavate näidetega. Viimases peatükis on tänapäevased sisekujunduste näited koos analüüsi ja fotodega.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

 

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com