//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Alexander Kotchubei. Müügi ja aktiivse teeninduse psühholoogia : müügi ja aktiivse teeninduse põhivalemid. Meta-Profit, 2016

müügi-ja-aktiivse-teeninduse-psühholoogiaTegemist on praktilise müügiraamatuga, kus kõige keerulisemad psühholoogilised protsessid on tehtud lihtsasti mõistetavaks. Mida teha, et tunda end müügitöös hästi? Kuidas püsida kliendiga ühel lainel? Kuidas hoiakute muutmisega mõjutada müügitulemuse kasvu? Raamat pakub müügijuhtidele hulganisti materjali, millega meeskonna nõupidamised elavamaks muuta ning teste, ülesandeid ja harjutusi firmasisesteks müügikoolitusteks. Raamat on sobiv lugemisvara nii klienditeenindajatele kui ka müügivaldkonna juhtivspetsialistidele.

Alexander Kotchubei on koolitus- ja konsultatsioonifirma Meta-Profit asutaja ning tegevjuht, kes on organisatsioonide arendamisega üle 20 aasta tegelenud. Mitmed juhid on valinud Alexandri oma mentoriks või eelistavad koolitusi tema individuaalse õppeprogrammi alusel. Kochubei on ka üks esimesi ja siiani tunnustatumaid NLP (neurolingvistiline programmeerimine) treeningute läbiviijaid Eestis.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com