//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Alexander Kotchubei. Müügi ja aktiivse teeninduse psühholoogia : müügi ja aktiivse teeninduse põhivalemid. Meta-Profit, 2016

müügi-ja-aktiivse-teeninduse-psühholoogiaTegemist on praktilise müügiraamatuga, kus kõige keerulisemad psühholoogilised protsessid on tehtud lihtsasti mõistetavaks. Mida teha, et tunda end müügitöös hästi? Kuidas püsida kliendiga ühel lainel? Kuidas hoiakute muutmisega mõjutada müügitulemuse kasvu? Raamat pakub müügijuhtidele hulganisti materjali, millega meeskonna nõupidamised elavamaks muuta ning teste, ülesandeid ja harjutusi firmasisesteks müügikoolitusteks. Raamat on sobiv lugemisvara nii klienditeenindajatele kui ka müügivaldkonna juhtivspetsialistidele.

Alexander Kotchubei on koolitus- ja konsultatsioonifirma Meta-Profit asutaja ning tegevjuht, kes on organisatsioonide arendamisega üle 20 aasta tegelenud. Mitmed juhid on valinud Alexandri oma mentoriks või eelistavad koolitusi tema individuaalse õppeprogrammi alusel. Kochubei on ka üks esimesi ja siiani tunnustatumaid NLP (neurolingvistiline programmeerimine) treeningute läbiviijaid Eestis.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com