//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Alexander Kotchubei. Müügi ja aktiivse teeninduse psühholoogia : müügi ja aktiivse teeninduse põhivalemid. Meta-Profit, 2016

müügi-ja-aktiivse-teeninduse-psühholoogiaTegemist on praktilise müügiraamatuga, kus kõige keerulisemad psühholoogilised protsessid on tehtud lihtsasti mõistetavaks. Mida teha, et tunda end müügitöös hästi? Kuidas püsida kliendiga ühel lainel? Kuidas hoiakute muutmisega mõjutada müügitulemuse kasvu? Raamat pakub müügijuhtidele hulganisti materjali, millega meeskonna nõupidamised elavamaks muuta ning teste, ülesandeid ja harjutusi firmasisesteks müügikoolitusteks. Raamat on sobiv lugemisvara nii klienditeenindajatele kui ka müügivaldkonna juhtivspetsialistidele.

Alexander Kotchubei on koolitus- ja konsultatsioonifirma Meta-Profit asutaja ning tegevjuht, kes on organisatsioonide arendamisega üle 20 aasta tegelenud. Mitmed juhid on valinud Alexandri oma mentoriks või eelistavad koolitusi tema individuaalse õppeprogrammi alusel. Kochubei on ka üks esimesi ja siiani tunnustatumaid NLP (neurolingvistiline programmeerimine) treeningute läbiviijaid Eestis.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com