//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

David Brooks. Tee iseloomuni. Äripäev, 2016

9789949560707(1)New York Timesi kolumnist David Brooks puudutab oma raamatus nii psühholoogiat, poliitikat kui ka paljusid vaimseid aspekte ning pakub võimalust mõtiskleda oma elu prioriteetide üle, et elada sisemiselt rikkamat elu. Ta õpetab silmapaistvate ajalooliste tegelaste lugude kaudu, kuidas oma elu igapäevaseid sündmusi ja iseenda nõrkusi ära kasutada, et oma iseloomu ehitada ja maailma teenida. Teose lõpus võtab Brooks kokku kõik eelnevad peatükid ja tutvustab oma alandlikkuse koodeksit. Ta kutsub meid üles astuma välist edu rõhutava kultuuri vastu ja seadma sellised voorused nagu rikkus, kuulsus, staatus tasakaalu nn ürgsete voorustega nagu lahkus, julgus, ausus ja truudus. Raamat on sobiv lugemismaterjal kõigile neile, kes soovivad tänapäeva saavutuskeskses maailmas mõtiskleda iseenda ja elu terviklikkuse teemal.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com