//
Loed praegu...
Teadustöö metodoloogia / Research Methodology

Margot Northey, Judy Jewinski. Making sense : a student’s guide to research and writing : engineering and the technical sciences. Oxford University Press, 2015

9780199010257Tegemist on tehnika erialade (masinaehitus, elektritehnika, informaatika, projekteerimine jne) üliõpilastele mõeldud raamatuga efektiivsest kirjutamisest. Raamatust leiab juhiseid, kuidas kirjutada kokkuvõtteid ja järeldusi, praktikaaruandeid, projekti ettekandeid ja esitlusi, milline on õige kirjavahemärkide kasutus, kuidas kirjutada selgelt ja arusaadavalt, millised on levinumad vead ning kuidas vältida teatud sõnade ja fraaside väärkasutust.

Efektiivsest kirjutamisest rääkides lähtutakse üldistest keelereeglitest ja juhistest ning akadeemilistest nõuetest. Kirjutamisstiili puhul rõhutakse pigem suuniste andmisele kui kuivale reeglite esitamisele. Ülesehituselt järgib teemade esitus standardset uurimistöö protsessi prototüübi kavandamisest toote valmimiseni. Raamat on vajalik abimaterjal kogenematule kirjutajale.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com